Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Marchewkę, paprykę i cebulę pokrój w drobną kostkę.
Podsmaż na patelni razem z mięsem. Dopraw Kostką Mięsną WINIARY.
Dynię ugotuj z dodatkiem soli. Odcedź i utłucz na puree z dodatkiem gałki i startym serem.
Mięso przełóż do kokilek, na wierzchu ułóż puree.
Zapiekaj w grillu około 10 minut.